В началото на 2023 г. стана ясно, че Кание Уест се е

...
В началото на 2023 г. стана ясно, че Кание Уест се е
Коментари Харесай

Вулгарните и унизителни снимки на Биана Ченсори, които Кание Уест качи

В началото на 2023 г. стана ясно, че Кание Уест се е оженил за чиновник от компанията си Yeezy. Новата му брачна половинка се споделя Бианка Ченсори и откогато е с известния рапър не стопира да скандализира обществото с тоалетите си. По всичко проличава, че ще продължава в същия дух и през 2024 година

Наскоро рапърът беше критикуван за издание на съвсем голи фотоси на брачната половинка си. 46-годишният Ye показа най-новия външен тип на 28-годишната си брачна половинка в поредност фотоси в Instagram, като обяви, че няма да има " панталони " тази година. На една снимка се вижда по какъв начин Бианка позира пред сив декор, носейки нищо с изключение на кожен шал на гърдите си и черни прашки, които колкото да скриват интимните ѝ елементи.

Бианка приключва странната визия в транспарантни черни чорапи и обувки на ток, позирайки измежду разпилени кожи към краката си. " Без панталони тази година ", просто написа Кание под фотографията.

В следващите кадри тя разголва зърната си, докато е облечена в бикини, които мъчно могат да скрият каквото и да било, стеснен корсет и черни ботуши, леко прикрити в дълго черно кожено палто. Кание също се вижда на една от фотосите, само че изцяло облечен до нея в огледално селфи.
 Кание Уест и Бианка Ченсори - скандални във Флоренция
Скандалното и разкрепостено облекло на Кание Уест и новата му жена

Рапърът и половинката му знаят по какъв начин да притеглят вниаманието

Споделените фрагменти обаче по никакъв начин не се харесаха на огромна част от неговите 18.4 милиона почитатели. Някои показаха мнението си, че Бианка стартира от ден на ден да наподобява на някогашната му Ким Кардашиян, що се отнася до външен тип, а други го помолиха да резервира тези " вулгарни " и " интимни " фотоси единствено за себе си. 

" Свършихте ли да унижавате тази жена или има още с какво ", написа един от почитателите му, до момента в който различен отбелязва: " Обективизирате тази жена единствено с цел да се изфукате, нали? "

Един от почитателите му си спомни предходните мнения на Кание, които ругаеха тоалетите на Ким, като означи: " След като обществено засрамихте някогашната си брачна половинка за публикуването на секси фотоси на себе си, в този момент самичък публикувате три пъти по-скандални и даже унизителни на новата си брачна половинка. Трябва да се засрамите. "
 Джулия Фокс за половите си връзки с Кание Уест в книгата си Down the Drain
Джулия Фокс за секса с Кание Уест

Какво разкри моделът

Кание и Бианка подписаха скришен брак през декември 2022 година - единствено няколко седмици след завършването на развода му с Ким. Те прекараха огромна част от последните 12 месеца в шокиращи тоалети и скандално държание, лудувайки из Европа през лятото.

Твърдеше се обаче, че влюбените гълъбчета са имали много разправии между тях, като вътрешни лица разкриват, че Бианка е нападнала брачна половинка си, че се е отнасял с нея като с " безмълвна няма " по време на пътешестване до Дубай.

Според DailyMail се счита, че по време на голяма препирня през ноември тя е споделила на носителя на Грами, че той към този момент не може да я третира като своя " муза ", както беше Ким и не може да се отнася с нея като такава.
 Кание Уест и Илон Мъск - другарство с доста незнайни
Когато Кание Уест се ядоса на Илон Мъск

Май от другарството им нищо не е останало

" Спорът им избухна в нощта, когато тя излезе с него, когато беше облечена напълно обикновено, пиеше и флиртуваше почтено ", твърди вътрешен човек, който добавя, че Кание не е харесал това, тъй като е знаел, че към този момент не може да я управлява.

" Кание беше заставен да разхлаби каишката или да я изгуби. Това беше голяма повратна точка в тяхната връзка и от този момент тя сподели проблясъци на същинската си същина. Това направи приятелите й толкоз щастливи - да я видят да се усмихва, смее и поддържа връзка в Маями. "
 Кание Уест и Бианка Ченсори -
Униженията, на които Кание Уест е подлагал брачната половинка си

Ще си тръгне ли Бианка Ченсори

Малко след информацията за разправиите посред им Бианка придружи Кание и децата му на представянето на албума му в Маями предишния месец. Тя беше забелязана да изнася най-малката му щерка, Чикаго, съпроводена от брачна половинка си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР